کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

قرار گرفتن مقدار کمی کامپوزیت روی سطح دندان خشک کردن آن (اتصال کامپوزیت و خشک کردن آن با نور مخصوص ممکن است چند بار و چند لایه انجام شود)

اما اگر به دنبال دوام و نتایج پایدار هستید، لمینت یا ارتودنسی انتخاب بهتری خواهد بود. مشاوره با دندانپزشک متخصص می‌تواند به شما در انتخاب بهترین روش کمک کند.

یکی از عوارض کامپوزیت دندان، می‌تواند آسیب‌پذیری دربرابر تغییر رنگ و لکه‌گرفتن با گذر زمان باشد؛ درحقیقت با گذشت زمان، ممکن است که کامپوزیت‌ها رنگ گرفته و دچار غییرات رنگی شوند.

پالیش‌های دوره‌ای: دندانپزشک شما ممکن است توصیه کند که به طور دوره‌ای کامپوزیت‌های خود را پولیش کنید تا براقیت و زیبایی آن‌ها حفظ شود.

کامپوزیت دندان، یکی از بهترین روش های بهبود و اصلاح لبخند است. در این روش، نقص زیبایی دندان توسط ونیر دندان (یعنی یک روکش نازک) از جنس کامپوزیت پوشانده می شود.

کامپوزیت ایووکلار به سرعت روی دندان خشک شده و به راحتی فرم داده می‌شود.

طیف وسیعی از رنگ‌ها، صیقل‌پذیری بالا و خواص فیزیکی عالی

بطور کلی عواملی که بر طول عمر کامپوزیت تأثیر می‌گذارند، شامل موارد زیر می‌شوند:

مسواک زدن: روزانه حداقل دو بار مسواک بزنید، به ویژه بعد از وعده‌های غذایی.

در ویدئو زیر به شما نشان دادیم که کامپوزیت دندان چگونه است:

افرادی که دندان‌های آن‌ها شدیدا نامرتب و نامنظم است، باید از دیگر روش‌های درمانی نظیر ارتودنسی برای رفع مشکل خود استفاده کنند.

هزینه کامپوزیت براساس جنس مواداولیه، برند، میزان استحکام و شرایط کامپوزیت دندان ماندگاری و تخصص دندانپزشک تعیین می‌شود.

ایجاد ظاهر دندان خرگوشی با کامپوزیت: در این روش، دندان‌های جلویی (پیشین) به صورت عمدی بلندتر و برجسته‌تر از سایر دندان‌ها ساخته می‌شوند.

هنگامی که تصمیم می‌گیرید از کامپوزیت برای ترمیم یا رفع نواقص ظاهری و بهبود زیبایی دندان‌هایتان استفاده کنید، انتخاب‌های متعددی برای شما وجود دارد.

Report this page